Vær opmærksom på stenslag – og begræns skaden mest muligt

Stenslag i forruden er et yderst irriterende uheld som kræver omgående reparation. Reparation af stenslag i forruden er nødvendig for at undgå at glasskaden ikke udvikler sig til en større revne, som er ensbetydende med at forruden skal udskiftes.  Ikke mange kan reparere revner i forruden, men amt autoglas har ofte held med reparation af revner på under 15 cm. betingelsen er dog at revnen er ny og tør.

Får du et stenslag på forruden er det vigtigt at du får skaden forseglet straks, så der ikke trænger fugt og snavs ned i det beskadigede glas. Sæt derfor hurtigst muligt et stykke stenslagstape over skaden og gnid det godt fast. Har du ikke stenslagstape kan du i stedet anvende kontortape eller pakketape. Er stenslaget allerede blevet fugtigt bør du vente med at påsætte stenslagstapen til der har været en eller to dage med tørt vejr, eller du f.eks. har kørt 20-30 km. i tørt vejr.

Kontakt herefter hurtigst muligt amt autoglas på telefon 20 20 68 79 – og få et konkurrencedygtigt tilbud på reparation af din glasskade.

Stenslagstape kan rekvireres gratis ved at kontakte os på: info@amt-autoglas.dk

7 ud af 10 stenslag kan repareres!

Kontakt os

    Glasskadeforsikring

    Har du en bilforsikring med glasskadedækning klarer vi naturligvis gerne al kontakt og papirarbejde med dit forsikringsselskab eller leasingselskab.

    amt autoglas samarbejder med alle danske forsikrings og leasingselskaber.

    I tilfælde af glasskader henviser nogle forsikringsselskaber til en bestemt samarbejdspartner, Det skal dog nævnes at det står fuldstændig frit for kunden hvilken leverandør han eller hun vælger til at reparere eller udskifte sit beskadigede autoglas.