amt autoglas har over 20 års erfaring med mobil reparation og udskiftning af autoglas. Visionen med amt autoglas var fra starten helt klar, nemlig at kunne tilbyde vores kunder kompetent rådgivning, høj faglighed, konkurrencedygtige priser, samt hurtig udrykning når skaden er sket.

Vi arbejder målrettet, professionelt og omhyggeligt med enhver opgave, og har nu i mere end 20 år kørt Danmark tyndt og repareret stenslag samt skiftet autoglas på tusindvis af personbiler, varevogne, busser og lastbiler. Så er du på udkig efter en erfaren autoglasspecialist – er du kommet til den rette.

Den indlysende fordel for vore kunder er at amt autoglas tilbyder mobil udskiftning og reparation af autoglas, det vil sige at vi kommer til dig, og ikke omvendt. Så uanset om din bil står på din bopæl, din arbejdsplads, på en parkeringsplads eller et helt fjerde sted, så kommer jeg der hvor det passer dig bedst.

amt autoglas er en del af et netværk for selvstændige danske autoglasmontører som alle har stor erfaring med mobil reparation og udskiftning af autoglas.

Alle skader udføres i tæt dialog med dig, og vi påbegynder ikke arbejde ud over det aftalte inden vi har kontaktet dig – og fået din accept.

Så har du været uheldig og fået en større eller mindre autoglasskade, så ring trygt til os eller send en forespørgsel og få et uforpligtende tilbud.

amt autoglas
V/LEIF JUL NIELSEN
MUNKGÅRDKVARTERET 379, SNEJBJERG
7400 HERNING

Tlf: 20 20 68 79
E-mail: info@amt-autoglas.dk