Vi udskifter din forrude – så du kan køre trygt og sikkert

Har uheldet været ude og du har fået en glasskade i bilens forrude, er det yderst vigtigt for din køresikkerhed at du får skaden udbedret omgående, da bilens forrude er en integreret del af bilens konstruktion.

Kontakt amt autoglas og lad os vurdere skadens omfang, og give dig et godt og uforpligtende tilbud på udbedring af skaden. Vi vil som udgangspunkt altid forsøge at reparere skaden hvis det er muligt.

Hos amt autoglas kan vi med meget kort varsel levere alle typer forruder, hvad enten det gælder specialruder med sensor, elvarme, toning m.m. Vi kommer til dig og udskifter forruden på ca. en time. Herefter skal bilen blot stå stille en time – og så er du kørende igen.

Ring til amt autoglas snarest muligt på telefon 20 20 68 79 – eller udfyld formularen ved siden af og få et uforpligtende tilbud.

Glasskadeforsikring

Har du en bilforsikring med glasskadedækning klarer vi naturligvis gerne al kontakt og papirarbejde med dit forsikringsselskab eller leasingselskab.

Hos amt autoglas samarbejder vi med alle danske forsikringsselskaber og leasingselskaber.

I tilfælde af glasskader henviser nogle forsikringsselskaber til en bestemt samarbejdspartner. Det skal dog nævnes at det står fuldstændig frit for kunden hvilken leverandør han eller hun vælger til at reparere eller udskifte sit beskadigede autoglas.

Send en forespørgsel på rudeskift